• Carmen Paredes, nou rècord d'Espanya de mitja marató d'atletes deficients visuals

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 10. 12. 2013

Carmen Paredes, nou rècord d'Espanya de mitja marató d'atletes deficients visuals

Rècords i pòdiums de l'ISS L'H en diferents categories

L’ISS L’Hospitalet Atletisme no para de donar bones notícies a l’esport de la ciutat. Mari Carmen Paredes és nou rècord d’Espanya de mitja marató per a atletes deficients visuals. Maria Vicente, Andrei Rodríguez i Quim Pueyo, rècord i pòdiums a diferents curses d’arreu de l’Estat.  

Mari Carmen Paredes és un portent de l’atletisme. Pertany a l’ISS l’Hospitalet Atletisme i cada setmana, allà on participa deixa la seva emprenta. A la 34a Mitja Marató de l’Espirall, amb sortida i arribada a Vilafranca del Penedès, ha dominat la general amb 1h 27’27”.

Fins aquí tot seria normal però Paredes té més de 50 anys i pateix una discapacitat visual important. El temps fet representa un nou rècord d’Espanya per atletes amb discapacitat visuals greus.

Fins ara ha triomfat a totes les competicions disputades malgrat haver patit una lesió muscular el passat mes d’octubre. La propera actuació serà a la “3a Cursa de 5 Km de L'Hospitalet” que es disputarà el proper  22 de desembre.

Rècords i pòdiums per l’ISS L’H

L’ISS Atletisme té atletes de totes les edats. La Maria Vicente, ha aconseguit un nou rècord de Catalunya en salt de llargada infantil amb 5 metres i 42 centímetres. La prova es va disputar a les pistes municipals d’atletisme de El Prat.

Maria Vicente ha començat la temporada com va acabar l’anterior, millorant rècords. El salt de 5,42 millora els 5,34 de Sandra Rigall assolits a la mateixa pista l’any 1992. Trencar un rècord de fa més de 21 anys confirma la progressió de Vicente que només s’ha quedat a 9 centímetres del rècord d’Espanya.

Maria Vicente també va dominar els 60 metres llisos amb 8”1 i el llançament de pes amb una nova fita de l’entitat de 9m97 amb l’artefacte de 3 quilos.

Alicia Castejón es va desplaçar a Igualada per competir a la prova dels 3.000 metres marxa cadet. Va guanyar amb 15’50”1 obtenint la mínima pels Campionats d’Espanya a l’aire lliure.

L’ISS també ha obtingut dos pòdiums al II Campionat de Marxa d’Hivern de Promoció, disputat a Llerena, Badajoz. En aquests campionats d’Espanya, els cadets de l’entitat han obtingut dues medalles, un lloc de finalista i cinc millors marques personals.

La cursa cadet masculina de 5.000 metres va veure com Andrei Rodríguez feia miques el seu registre personal fins 24’51”7 per aconseguir la medalla d’argent. El seu company Quim Pueyo, debutant a la categoria, ha finalitzat a la tercera posició amb un temps de 25’53”1

Imprimir