• En marxa les competicions de Copa L'Hospitalet en futbol i bàsquet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 05. 09. 2013

En marxa les competicions de Copa L'Hospitalet en futbol i bàsquet

La de futbol s'estrena enguany

L’Hospitalet viu aquests dies les jornades de la Copa L’Hospitalet tant en futbol com en bàsquet. En futbol, que s'estrena aquest any, jugaran la final la UD Gornal i el Pubilla Casas. Encara no s'ha decidit la data exacta. Pel que fa a les tres competicions de bàsquet, les finals es jugaran dissabte, 7 i diumenge, 8.

La Copa L’Hospitalet de bàsquet ha incorporat enguany la novetat de la 1ª Copa Lliga EBA. Aquesta tindrà una final directa que es jugarà al poliesportiu municipal del Centre, dissabte, 7 de setembre, a quarts de set de la tarda, entre l’AEC Collblanc i el CB l’Hospitalet.

Les altres dues competicions, la femenina i la masculina, arriben ja a la sisena i setena edició respectivament. Les noies disputaran la final el diumenge, 8, al poliesportiu del Centre, a quarts d’una de la tarda. Hi participen Tecla Sala, AECS, AEC Collblanc, AESE i  el Joventut L'Hospitalet.

Els homes també disputaran la final al poliesportiu del Centre, diumenge, 8, a les onze del matí. Hi participen lAE Bellsport, Joventut L’Hospitalet, Casino del Centre, AESE, AEC Collblanc B, Tecla Sala, CE Alheña i el Centre Catòlic de L’Hospitalet.

Copa L’Hospitalet de futbol

Els nois de Javi Santisteban continuen fent una bona feina allà on participen. El Gornal va patir davant del Santa Eulàlia en un partit que va acabar amb empat a dos gols però va acabar classificant-se per la final de la Copa L’Hospitalet. 

El rival serà el CE Pubilla Casas que va guanyar els tres partits de la lligueta i en el darrer a La Florida per 6 a 4. Un equip de la Tercera Catalana davant del Gornal que milita en una categoria superior, la Segona Catalana. La final s'havia de jugar, en principi, el dia 11, però a hores d'ara encara no hi ha una data definitiva. Si no es juga l'11 una altra data possible seria el 24 de setembre, festivitat de la Mercè.

Imprimir