• ICV-EUIA insta a la creació d'un nou grup de P3 a l'escola Frederic Mistral

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 27. 05. 2013

ICV-EUIA insta a la creació d'un nou grup de P3 a l'escola Frederic Mistral

Moció en el proper Ple municipal

ICV-EUiA presentaran quatre mocions en el pròxim Ple. Demana que es creï nova línia de P3 a l'escola Frederic Mistral; que es reformi la Renda Mínima d'Inserció; que es millori el servei de l'Hospital General; i que es modifiqui l'itinerari dels transport públic d'accés a l'Hospital de Bellvitge.

 

una moció en el Ple del dia 28 perquè es creí un nou grup de P3 a la Frederic Mistral. També demanen la instal•lació d’un nou mòdul a l’escola Paco Candel. Els ecosocialistes demanen en una altra moció suport als usuaris del PIRMI i que l’Hospital General de l’Hospitalet torni a oferir els serveis d’abans de les retallades.

El grup municipal d’ICV EUiA demanarà en el pròxim Ple Municipal que s'insti al departament d’Ensenyament a reobrirel segon grup de P3 a l’escola Frederic Mistral per donar resposta a la demanda de places escolars en centres públics a la zona de Santa Eulàlia.

El portaveu municipal d’ICV EUiA, Alfonso Salmerón, creu que “no té cap sentit que amb la demanda que hi ha la Generalitat hagi suprimit tres grups de P3 al barri de Santa Eulàlia”.

Aquesta mateixa moció també sol·licita que es “procedeixi a la instal•lació d’un nou mòdul prefabricat a l’escola Paco Candel, també a Santa Eulàliaque permeti acollir els dos nous grups de P3 que començaran enguany amb les condicions necessàries i l’escola no perdi els espais de biblioteca i psicomotricitat”.

Una segona moció fa referència a l’actual situació de l’Hospital General de L’Hospitalet. Les retallades han afectat profundament a aquest centre sanitari que atén als residents a la zona nord de L’Hospitalet.

Salmerón veu l’actual hospital “funcionant com un ambulatori i no com un hospital. Demanem a la Generalitat que posi tots els recursos necessaris perquè torni a funcionar i donar el servei que sempre ha donat fins que van arribar les retallades”.

El portaveu ecosocialista ha afirmat que “hem passat de tenir un teòric nou hospital a suprimir serveis. No es pot baixar el nivell de qualitat sanitària dels residents a la zona”.

La tercera moció que presentarà ICV EUiA sol•licita suport als usuaris de la Renda mínima d’Inserció, el PIRMI. Es demana al Parlament de Catalunya la reforma urgent de la RMI per tal que totes les persones aturades i sense prestacions puguin accedir a la inserció sociolaboral i a la prestació de la RMI.

Alfonso Salmerón ha dit que “cal una reforma del PIRMI perquè doni resposta a la gent que no té feina i ja no rep cap prestació per desocupació”.

Salmerón ha afegit que “la gent sense ocupació necessita fer front a les seves necessitats més bàsiques per sobreviure”.

La quarta moció va quedar sobre la taula a l'anterior Ple i demana que es modifiqui l'itinerari del transport públic d'accés a L'Hospital de Bellvitge.

 

Imprimir