• Judo de qualitat a Santa Eulàlia

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 19. 11. 2012

Judo de qualitat a Santa Eulàlia

S'ha celebrat la XXVI edició del Ciutat de L'Hospitalet

L’AESE ha organitzat aquest cap de setmana el torneig internacional de judo “Ciutat de L’Hospitalet” al poliesportiu de Santa Eulàlia. Va ser tot un èxit tant a nivell esportiu com de públic.  

La jornada de diumenge, dedicada a la base, va reunir prop de cent judoques de tot Catalunya. El club manresà Esport-7 va ser el gran triomfador. Els locals de l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia van ser setens a la classificació final per equips. Pel director del torneig, Josep Maria García, la competició amb els mes menuts és més agraïda “és una prova entre amics i de futurs participants a la competició sènior”.

Dissabte es va celebrar la competició sènior amb la participació de clubs estrangers procedents de França i Andorra i també entitats de les comunitats autònomes de Madrid, Balears, Aragó, València i Catalunya. Alguns pòdiums van ser repeticions del darrer Campionat d’Espanya demostrant la qualitat del torneig. En aquest sentit Josep Maria Garcia es va mostrar satisfet del nivell mostrat “, hem augmentat la qualitat tot i que la participació ha estat menor respecte l’any passat”. En aquesta competició sènior cal destacar la participació del judoka local Jordi Marín que va fer un mott bon paper malgrat ser, encara, de categoria junior. 

Podeu veure més imatges del Torneig internacional de Judo "Ciutat de L'Hospitalet" en aquesta galeria de fotografies de lhdigital.cat.

 

Imprimir