• Eduardo Mendoza, convidat a L'H Espai de Lletres

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 19. 10. 2012

Eduardo Mendoza, convidat a L'H Espai de Lletres

A la Bodegueta de la Masia- Museu Serra

L’escriptor Eduardo Mendoza és el convidat el 19 d'octubre de L’H Espai de Lletres. En aquest espai de trobada literària, els assistents repassaran amb l’autor les seves principals obres mentre sopen a la Bodegueta de la Masia, situada al passeig de la Campsa, a Cornellà, a tocar de L’Hospitalet.

 Eduardo Mendoza és un escriptor amb una producció literària d’alçada. La verdad sobre el caso Savolta, del 1.975, revisa el panorama de les lluites sindicals a la Barcelona de principis del segle XX. El misterio de la cripta embrujada, del 1979; El laberinto de las aceitunas, del 1982; o la Riña de gatos, del 2010, am la qual va guanyar el Premi Planeta, marquen un tarannà literari reconegut per la crítica i pel públic.

Mendoza és el protagonista el 19 d'octubre del pròxim LH Espai de Lletres, una trobada entre els lectors i els autors literaris per parlar de la seva obra.

El restaurant La Bodegueta del Museu, de la Masia Serra, acull des de febrer els sopars literaris que organitzen les Biblioteques de L’Hospitalet i l’entitat Tres Quarts per Cinc Quarts, amb la col•laboració de la llibreria Perutxo i del mateix restaurant.

Aquesta combinació de sopar i tertúlia literària té com a objectiu fomentar la lectura i la reflexió literària en un entorn acollidor. Els sopars literaris volen portar a escriptors i experts humanistes que diguin la seva i aportin la seva experiència i coneixements.

L’H Espai de Lletres té una periodicitat bimestral. És fruit de la col•laboració entre els sectors públic i privat en l’àmbit cultural de L’Hospitalet.

Campanya solidària

Aprofitant aquesta convocatòria, l'entitat Tres Quarts per Cinc Quarts inicia una recollida d'aliments a favor de la Creu Roja en tots els seus actes, adreçada als seus socis i seguidors. L'entitat demana llegums seques, aliments imprescindibles en la dieta i de fàcil conservació.

Imprimir