• Estiu esportiu per a nens i joves

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 19. 06. 2012

Estiu esportiu per a nens i joves

Oferta d'esport i lleure fins al setembre

Queden pocs dies perquè finalitzi el curs escolar i les famílies amb nens s'enfronten a la necessitat de buscar activitats per als seus fills per tal de conciliar la vida laboral i familiar. 

A banda de l'oferta dels esplais de la ciutat, els clubs esportius ofereixen casals que combinen la pràctica esportiva i el lleure. La majoria d'aquestes activitats es realitzen als poliesportius. Enguany, alguns d'ells han ajustat el preu per adaptar-se al moment de crisi.

L'AEC Collblanc - la Torrassa és una de les entitats que organitza activitats. Amb uns preus que es mouen entre els 40 i els 50 euros a la setmana, depenent que se sigui soci o no,  organitza en el poliesportiu Fum d'Estampa, un seguit de jocs esportius, com ara futbol sala, bàsquet i hoquei. L'oferta és de  200 places cada setmana des del 25 de juny i fins el 7 de setembre (inclós l'agost).

La presidenta de l'AEC Collblanc -la Torrassa, Vicky Segura, ha dit que han intentat "oferir el màxim d'activitats possible a un preu ajustat tot tenint en compte la difícil situació econòmica que estem vivint". Aquest casal esportiu inclou servei de guarderia a 3 euros/hora i menjador amb un preu de 9 euros diaris. 

L'Associació Esportiva Centre Sanfeliu 
fa en el sí del poliesportiu de Sanfeliu, un casal d'estiu amb activitats esportives i amb la piscina tots els dies.

El poliesportiu de les Planes també fa un casal específic d'estiu, des del dia 27 de juny i fins el 27 de juliol, dirigit a nens de 3 a 14 anys, amb la possibilitat de practicar tot tipus d'esport com ara futbol, bàsquet, voleibol, a més de gaudir de la piscina del centre.

El coordinador del casal d'estiu, Jesús Molés, ha destacat que el preu és, de 3 a 5 anys, de 206,50 euros, per a tot l'estiu, i de 6 a 14 anys, el preu baixa fins els 150,80 euros.

De la seva banda, el poliesportiu de Bellvitge, "Sergio Manzano" acull els Campus de Futbol Sala i Gimnàstica Rítmica que organitza, el Bellsport.

El poliesportiu municipal de Santa Eulàlia,organitza les seves activitats d'estiu des del 25 de juny fins 3 d'agost, a través del que anomenen "Campus Recreatiu", per a infants de 4 a 14 anys. Fan cursets de natació, a més de tallers de manualitats, psicomotricitat i cinema pels més grans. Segons el gerent del poliesportiu, Juan Rodríguez, "part de les activitats esportives clàssiques es fan a la pista del carrer Gasòmetre, amb la possibilitat de jugar al ping-pong, bàsquet o handbol".

Els preus del Campus Recreatiu del poliesportiu de Santa Eulàlia, durant les sis setmanes de durada, és de 217 euros al mes per als no socis i 187 euros per als socis.

Altres activitats esportives

També el Club de Tennis L'Hospitalet, fa casal d'estiu,del 25 de juny al 3 d'agost i del 3 al 7 de setembre. El tennis, el pàdel i la piscina en són els protagonistes.  Els preus es mouen entre els 82 euros a la setmana dels socis i els 91 dels no socis, preus que s'incrementen fins els 131 euros en cas que el nen es quedi a dinar. Els pares que apuntin als seus fill a tota l'Estada d'Estiu, poden gaudir d'una setmana gratis per jugar al tennis o nedar a la piscina.

L'estiu esportiu a L'Hospitalet també compta amb entitats que centren les seves activitats en un esport en concret. És el cas del futbol amb La Florida, C. F., la Unificación Bellvitge, el Pubilla Casas o el Santa Eulàlia, que ofereixen l'aprenentatge i la pràctica d'aquest esport per a nens i joves, de 4 a 15 anys.

Altres esports més minoritaris com el rugby o el futbol americà també ofereixe casal d'estiu. Es el cas del Rugby Club L'Hospitalet i Pioners. En el cas del rugby, l'oferta esportiva és per a nens i joves de 7 a 16 anys. Pel que fa al futbol americà és per a joves de 15 a 22 anys.

I pels amants del bàsquet, el Club Bàsquet Tecla Sala fa un stage a Sant Martí-Osona, per a nens i joves des dels  8 als 18 anys, del 7 a l'11 de setembre. I el Club Esportiu Joventut L'H, realitza un campus, del 25 de juny al 27 de juliol i per a nens de 6 a 14 anys, al poliesportiu de les Planes i a les escoles Lola Anglada i Folch i Torres.

Per a més informació consulta el programa íntegre amb totes les activitats esportives d'estius per a nens i joves.

Imprimir