• Oberta la inscripció per a les activitats d'estiu dels centres del Consell de l'Esplai

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 27. 05. 2012

Oberta la inscripció per a les activitats d'estiu dels centres del Consell de l'Esplai

L'AE Itaca ofereix activitats també el mes d'agost

Els esplais i agrupaments escoltes inclosos al Consell de l’Esplai han obert el termini per a inscriure’s en les activitats d’estiu.

Les activitats estan adreçades a infants i joves d’entre 3 i 17 anys. Es pot triar entre casals d’estiu, organitzats a la ciutat amb sortides i excursions; i activitats de colònies, campaments, rutes i intercanvis que es duen a terme en el medi natural.

Felipe Campos, de l’Associació Educativa Itaca, ha explicat que per cobrir les necessitats de la ciutat enguany, per primer cop, es realitzaran activitats durant el mes d’agost. “Aquest curs, els nostre projectes estan orientats més que mai a la igualtat d’oportunitats. Per aquest motiu Itaca no tanca durant l’estiu, per continuar oferint un servei necessari. Tindrem un casal d’estiu per prop de 100 nens que vindran de 9 a 5 de la tarda”.

Altres espalis del Consell també tenen previst oferir activitats durant l'agost, depenent de la demanda.

Els esplais que formen part del Consell de l’Esplai són Centre Esclat, Centre Obert i d’Esplai Bocins, AE Itaca, Esplai Xixell, Esplai La Florida-Collblanc-laTorrassa, AE Lola Anglada, Club Sanfeliu-Sant Ildefons, AE Quico Sabaté i CE Posta.

A la pàgina web del Consell de l’Esplai es pot consultar la informació de contacte amb cadascú dels esplais per fer les inscripcions.

Imprimir