• Alta participació ciutadana en les Festes de Primavera
  • Alta participació ciutadana en les Festes de Primavera

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 24. 04. 2012

Alta participació ciutadana en les Festes de Primavera

El regidor de Cultura, Jaume Graells, destaca la bona acollida del festival de l'humor

Quasi ja finalitzades les festes de primavera, només queda per fer la cursa nocturna el pròxim dissabte, arriba el moment de les valoracions. El regidor de Cultura, Jaume Graells, fa un balanç positiu pel que fa a la participació de la ciutadania.  

El regidor de Cultura, Jaume Graells, fa un balanç positiu de les Festes de Primavera, “la participació de la ciutadania ha estat força important tant pel que fa a les activitats en un equipament tancat com les que s’han fet al carrer. Només calia passejar per la rambla per veure-ho”.

L’agenda d’enguany presentava algunes novetats que també han estat “molt ben rebudes”. El regidor de Cultura destaca especialment el festival de l’humor, “que ha fet ple” amb les actuacions de Berto Romero i Godoy, entre altres. El festival de l’humor podria ser “una marca de futur per a les Festes de Primavera”, afirma Jaume Graells i afegeix que “l’humor amb ironia i crítica sempre és necessari i saludable”.

El regidor de Cultura destaca especialment la participació de les entitats, “es el moment de fer aparador i sense elles no serien possible les festes”. Al mateix temps, agraeix la col•laboració del món del comerç, que “s’hi ha abocat”. En aquest sentit, Graells destaca la ruta de les tapes que “ha tingut un èxit extraordinari”.

El regidor de Cultura també fa una reflexió, tot i la crisi econòmica és necessari fer festa, “cal la festa amb l’esperit de generar activitat perquè les empreses tinguin ànims de tirar endavant, sembla que en època de crisi no haguem de fer res i crec que això és un error, les festes són un element més de la ciutat, els ciutadans tenen dret a participar en actes col•lectius festius i són necessàries també pel creixement econòmic”.
 

Imprimir