Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 21. 04. 2012

Els infants gaudeixen de la Festa al parc

Matinal d'activitats per a tota la família

El Consell de l’Esplai de L’Hospitalet organitza un any més la Festa al parc, un matí ple de jocs i contes per als infants al parc de Can Buxeres. Les activitats estan adreçades a tota la família, tallers, espectacles, animació... per gaudir del matí de dissabte de 10h a 14h.

Vine i comparteix la festa! és l’eslògan de la Festa al parc. Isabel Vizuete, tècnica del Consell de l’Esplai, ha explicat a Ràdio L’Hospitalet que durant la matinal els diferents esplaïs que formen part de l’entitat fan diverses activitats entorn al motiu de la primavera.

El programa és tant per a infants com per a joves, com per a adults, i l’accés és totalment gratuït. Hi ha un espai de ludoteca per a nadons, tallers de maquillatge de princeses i spiderman, de xapes, de la Creu Roja, inflables, un trenet, bicis boges, cercavila de tabalers, etcètera.

La novetat d’enguany és una flahsmob organitzada per l’Associació teatral de L’H Somnis que tindrà lloc al final de la festa. Aquí podeu veure els vídeos per aprendre la coreografia.

L’organització espera una assistència de 4.000 persones, donada la tradició que té aquesta activitat.
 

Imprimir