Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 20. 04. 2012

Ruta de 'tapeo' pel barri Centre

Una de les novetats de les Festes de Primavera

Fins el pròxim dia 23 d'abril, per primera vegada dins les Festes de Primavera un total de 23 bars i restaurants del barri del Centre ofereixen per 2 euros una tapa singular acompanyada de cervesa o vi. Només cal acortar-s'hi i demanar 'la tapa de la primavera'.

Broqueta d'adob amb patata; croqueta de garrí amb ceba caramelitzada i salsa de foie o uns bunyols de bacallà amb melmelada de tomàquet i mel són algunes de les delicatessen que han preparat per a l'ocasió els establiments que participen en aquesta iniciativa promoguda per l'Àrea de Promoció Econòmica de L'H i pel Gremi d'Hosteleria de L'Hospitalet.

Segons el gerent del gremi d'hostelers, Ángel Ruíz, es tracta que el consumidor pugui fer una ruta pel barri degustant la tapa que ha preparat cada un dels establiments que s'hi han sumat a la Primavera de tapas. Per conèixer les tapes i els bars i restaurants que hi participen s'ha editat aquesta guia. Totes les consumicions tenen el mateix preu, 2 euros, i inclouen una canya de cervesa o una copa de vi. "Només cal recórrer la ruta de bars i restaurants i demanar 'la tapa de la primavera'", apunta.

Ruíz no descarta que aquesta iniciativa es pugui repetir en altres barris coincidint amb moments àlgids de cada zona.

Aquesta iniciativa ha comptat amb la col·laboració de la Delegació de L'Hospitalet de la Cambra de Comerç.
 

Imprimir