• Exposició sobre la trajectòria pictòrica d'Alberto Carroggio

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 20. 04. 2012

Exposició sobre la trajectòria pictòrica d'Alberto Carroggio

Aquesta i d'altres propostes culturals de les Festes de Primavera

Les Festes de Primavera són, sens dubte, una eclosió de cultura per tots els racons de la ciutat. A més de les activitats musicals i teatrals, del folklore tradicional i popular i de tot alló relacionat amb Sant Jordi dins el programa s'inclouen múltiples propostes d'àmbit cultural de disciplines diverses. Aquí us presentem algunes propostes.

L'Espai d'art de l'edifici l'Harmonia acull des d'ahir una exposició dedicada a repassar l'obra pictòria de l'artista Alberto Carroggio, al llarg de 45 anys dedicats a la pintura. Carroggio un autor heterodox poc conegut més enllà dels cercles artístics ha tingut a L’Hospitalet el seu estudi i lloc de creació i treball per més de vint anys. Malgrat tot, és la primera exposició que fa a L'Hospitalet, en un moment de consolidació creativa i de repàs vital i d’evolució. Els seus olis reflecteixen els temes que li són més propers i les tècniques que ha anat explorant i depurant amb el pas assossegat del temps.

L’exposició “Alberto Carroggio: 45 anys de pintura" romandrà exposada fins a l’1 de juliol d’enguany.

91 mirades sobre les festes
Ca n’Arús (rambla de la Marina, 417) és l'escenari de la mostra de cartells sobre les Festes de Primavera que han realitzat els alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny Josep Serra i Abella. D'entre tots, s'ha escollit el disseny de Laia Font com a imatge d'aquesta edició. En total són 91 cartells i tots tenen com a element central el drac. Laia Font explica tots els detalls de la seva creativitat en aquesta entrevista publicada pel Diari L'Hospitalet.

Bodega centenària
Coincidint amb la celebració del seu centenari el Celler 1912, del barri del Centre, presenta una exposició de joies i vi d'Àngels Segura. La mostra que esva inaugurar ahir és el primer dels actes d'aniversari i es podrà visitar fins el 13 de maig.

També han previst, un duel de vins entre Viña Tondonia i Priorat Plus 7, el 26 d'abril a les 19.30h. Durant el maig hi tindrà lloc una demostració de bufar vidre, el 3 de maig a les 19h, i una degustació de cava, el 10 de maig a les 19.30h.

El Celler 1912, ubicat al carrer de Josep Prats, és un dels establiments amb més encant de L'Hospitalet, gestionat per Antoni Pons i el seu fill Roc. Una bodega de les que ja no en queden!

Més propostes culturals per avui dia 20
- Presentació del llibre La cuina romana: per descobrir i practicar, de Josep M. Solias i Juana M. Huélamo. Biblioteca Central Tecla Sala, 19 h.

- Tema a debat: Discapacitat i mentalitat social: Les ciutats com a petits mons solidaris i inclusius. Projecció del documental El factor sensiblei col ·loqui posterior. L’Harmonia. Espai d’art, 17 h

- ElE, muntatge teatral de creació col·lectiva basat en la llibertat d’elecció dels seus personatges, a càrrec del Centre de les Arts de L’Hospitalet. Conjunt d’històries que ens presenten uns personatges en diferents moments de les seves vides. Centre Cultural Bellvitge, 20 h.

Imprimir