Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 21. 04. 2012

Love of Lesbian actua aquesta nit a La Farga

El Festival de l'Humor i la música, activitats destacades a l'agenda de les festes

Les actuacions teatrals del Festival de l’Humor i els concerts musicals de les festes tenen aquest dissabte un paper destacat dins de l’agenda dels actes de Festes de Primavera. El grup Love of Lesbian (a la foto) és l’estrella del cartell.

El primer Festival de l’Humor programa aquest dissabte dos espectacles. A les 19h. el grup Cor de Teatre presenta l’espectacle Operetta! Es tracta d’un apropament delirant al món de l’òpera. L’escenari serà el del teatre Joventut (c. de la Joventut, 4-10). El preu de les localitats és de 19 €.

Una hora més tard, a les 20h. l’humorista Godoy presentarà el seu espectacle Verás que todo es mentira, on ofereix una xerrada sobre sexe, la dona, l’home, la mort, Déu, l’estupidesa, la felicitat i la vida mateixa, és a dir, la 'gran mentida'. L’espectacle és previst a l’Auditori Barradas i el preu és de 16€. Les entrades es poden comprar a Catalunya Caixa i Tel-Entrada (r. de Just Oliveras, 56).

Per últim, a partir de les 23h. Gocha y Lercha presenten el seu humor al local de L’Oncle Jack (c. de les Roselles, 32). Humor basat en l’erotisme, el sexe i l’amor d’una manera fresca i picant. L’entrada és lliure i limitada a l’aforament de la sala.

Quant als concerts de les festes, aquesta nit a les 22h el grup Love of Lesbian presentarà el seu nou disc. Encetarà el concert el grup Mendetz amb el seu rock electrònic ballable. Serà al Recinte firal de La Farga (c. de Barcelona). Les entrades costen 18€ (anticipada) i es poden comprar a Tel-Entrada, Tick Tack Ticket, Servicaixa i Codetickets.

A la mateixa hora, a la Salamandra 2 (av. del Carrilet, 301) tocaran els grups Los barrankillos i Rinkonete. El preu oscil•la entre els 5 i els 8€ i les entrades es poden comprar a Gong discos i a la web de salamandra.cat
 

Imprimir