• Es presenten 12 curtmetratges al certamen Dulcinea Curts

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 04. 04. 2012

Es presenten 12 curtmetratges al certamen Dulcinea Curts

Es projectaran el dia 13 a la Bòbila

Un total de 12 curtmetratges s’han presentat a la quarta edició del certamen Dulcinea Curts, el concurs organitzat pel Club Social El Roure i integrat a AFHEMOS, l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de L'Hospitalet. 

Els 12 curtmetratges presentats provenen de Catalunya i d’altres indrets d’Espanya. Una xifra que ha estat molt ben valorada per la coordinadora del Club Social El Roure, Cisa Llopis. “Pensàvem que hi hauria menys participació, estem contents i ens ha sorprès que la majoria dels treballs han arribat en el darrer moment”.

Al festival Dulcinea Curts hi pot participar qualsevol entitat sanitària o social, que treballi per millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental. Les produccions han de complir una sèrie de requisits bàsics, com ara que totes les obres han de ser ficció i que no superin els 20 minuts de durada.

Segons Cisa Llopis, treballar amb la tecnologia de les audiovisuals sempre resulta molt positiu per a les persones amb problemes de salut mental. Segons Llopis, “és important donar a conèixer la feina tant les entitats com el treball individual de les persones amb problemes de salut mental perquè considerem que utilitzar el format audiovisual és una eina rehabilitadora”.

La projecció de tots els curts que s’han presentat a la quarta edició del certamen Dulcinea tindrà lloc el divendres 13 d’abril, al Centre Cultural la Bòbila.
 

Imprimir