Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 26. 03. 2012

"He optat pels colors verd i vermell perquè tenen molta força i són molt vius"

Laia Font parla del cartell que ha fet per a les Festes de Primavera

El verd i el vermell són els colors que predominaran a la ciutat en les pròximes setmanes. Són els colors del cartell que Laia Font ha fet per a les Festes de Primavera 2012 i que tenen el drac i les lletres ‘L’H’ que hi surten.  

D’aquí a pocs dies la ciutat s’omplirà amb les banderoles que anunciaran les activitats de la Festa Major de L’Hospitalet. El cartell l’ha fet Laura Font, alumna de segon de l’Escola d'art i disseny Serra i Abella. I és que per primer cop, el cartell surt d’un concurs d’idees entre els alumnes del centre, a petició de l’Ajuntament.

Al cartell hi surt un drac, una de les condicions que marcaven les bases del concurs. A partir d’aquí s’havia de fer volar la imaginació i Laia Font va optar pels colors verd i vermell perquè “són dos colors que contrasten moltíssim, tenen molta força i són colors molt vius. També he buscat fer un drac molt sintètic amb un missatge molt clar i que a través de la seva forma crees les sigles L’H”.

“Estic molt contenta per haver guanyat el premi i també per l’oportunitat que hem tingut de poder participar en aquest concurs i fer el cartell de les festes”, afirma la Laia. Però també estar de contenta perquè el premi suposa assistir al Curs internacional d’il•lustració i disseny gràfic 2012 d’Albarracín: “és una oportunitat molt bona pels professionals que hi van fa i perquè tens l’oportunitat de conèixer molta gent i per aprendre tot el que puguem”.

L’Ajuntament i l’Escola Serra i Abella van establir un acord de col•laboració per obrir un procés participatiu entre l’alumnat del centre per difondre la producció i l’obra gràfica de joves dissenyadors. Al concurs es van presentar 91 obres.
 

Imprimir