• Laia Font guanya el concurs del cartell oficial de les Festes de Primavera
  • Laia Font guanya el concurs del cartell oficial de les Festes de Primavera
  • Laia Font guanya el concurs del cartell oficial de les Festes de Primavera
  • Laia Font guanya el concurs del cartell oficial de les Festes de Primavera

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 08. 03. 2012

Laia Font guanya el concurs del cartell oficial de les Festes de Primavera

Per primer cop la imatge oficial de les festes surt dels alumnes de l'escola d'Art Serra i Abella

Laia Font, alumna de segon de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella, és la guanyadora de la convocatòria per a l'elaboració del cartell oficial de les Festes de Primavera 2012.

Per primer cop, el cartell oficial de les festes surt d’un concurs d’idees dels alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella, situada a L’Hospitalet.

Al concurs s’han presentat 91 obres. El jurat especialitzat ha triat com a guanyadora a Laia Font que ha dissenyat un cartell en què predominen els colors verd i vermell i en el qual apareix un drac i les sigles L’H. Les bases del concurs establien que havia d’aparèixer un drac en el disseny i algun element identificatiu de la ciutat. Laia considera que l’element que més identifica L’Hospitalet són les lletres L’H.

La guanyadora de la convocatòria i dos finalistes més han obtingut com a premi una beca per assistir al reconegut Curs internacional d’il•lustració i disseny gràfic 2012 d’Albarrazín, que inclou matrícula, viatge i allotjament.

L’Ajuntament i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella van establir un acord de col•laboració per obrir un procés participatiu entre l’alumnat del centre per difondre la producció i l’obra gràfica de joves dissenyadors. El disseny es reproduirà en el material promocional de la pròxima edició de les Festes de Primavera de L’Hospitalet (banderoles, tanques promocionals, programa de mà, etc.), que tindran lloc del 19 al 23 d’abril.

Núria Marín, que ha participat en la presentació del cartell, ha manifestat la seva satisfacció “per l’èxit de la convocatòria: 91 treballs, tots amb un alt nivell creatiu” i el seu agraïment a tots els participants. “Amb aquesta iniciativa —ha explicat— volem contribuir a promoure l’obra dels joves dissenyadors”.

L’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella, creada l’any 1989, és una de les set escoles oficials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat especialitzada en els estudis superiors de disseny. El centre ha estat pioner en l’experimentació dels cicles formatius de la família del disseny gràfic.

Imprimir