• Mural en homenatge al Dia Internacional de la Dona
  • Mural en homenatge al Dia Internacional de la Dona
  • Mural en homenatge al Dia Internacional de la Dona

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 05. 03. 2012

Mural en homenatge al Dia Internacional de la Dona

Realitzat pel l'associació d'artistes visuals La Kasa

L’associació d’artistes visuals La Kasa ha pintat un mural al parc de la Pau, al carrer Primavera de la Florida, en commemoració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Han estat treballant dissabte i diumenge i han convidat el joves del barri per treballar conjuntament.

El col•lectiu La Kasa és una entitat que busca generar espais artístics per a la integració i desenvolupament de les persones. Des de fa cinc anys treballa a L’Hospitalet en el camp de les arts visuals amb la intenció d’educar petits i grans en el respecte i la convivència, i ho fan aprofitant les moltes possibilitats que dóna l’espai públic.

El Kalaka, artista visual de l’associació La Kasa, afirma que fan servir “el treball cultural perquè l’art funcioni com un element d’integració en la comunitat”.

Per al col•lectiu La Kasa cal “fer de l’art una força dinamitzadora de la societat que permeti donar als joves llocs d’expressió per respirar socialment i participar en la seva comunitat”.

Dissabte i diumenge han fet unes jornades lúdiques i culturals al parc de la Pau dedicades a commemorar el Dia Internacional de la Dona. Ha estat “una trobada d’artistes murals amb els joves del barri per fer un homenatge a la dona treballadora i mare que construeix barri i comunitat”, ha dit El Kalaka.

Les jornades han comptat amb el suport de l’Àrea de Joventut i Esports de l’Ajuntament.
 

Imprimir