• L'Espai de Debat organitza un col•loqui amb el conseller de Cultura, Ferran Mascarell

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 28. 02. 2012

L'Espai de Debat organitza un col•loqui amb el conseller de Cultura, Ferran Mascarell

Dimarts, 28 de febrer, a les 19.30 hores

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, serà el convidat aquesta tarda del col•loqui organitzat per la plataforma ciutadana L’Hospitalet. Espai de Debat.

Amb la compareixença de Mascarell es reprèn el programa “El Govern s’explica”, l’objectiu del qual és que diversos consellers expliquin la gestió del Govern de la Generalitat i se sotmetin a les preguntes de la ciutadania.

Ferran Mascarell, ex dirigent del PSC que es va integrar al Govern de CiU en les passades eleccions, mantindrà una entrevista amb la periodista Laura Catalán, en la qual abordaran temes d’actualitat i altres propis de la conselleria de Cultura, com ara la situació del Liceu i el Pacte Nacional per la Llengua.

Segons Amadeu Joan, coordinador de L’Hospitalet. Espai de Debat, un altre dels aspectes centrals que abordarà Ferran Mascarell serà la política de contenció pressupostària del Govern de CiU, també a l’àrea de Cultura.

El col•loqui amb el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, serà a les 19.30 hores, a l’auditori Barradas, a la rambla Just Oliveras. L’entrada és gratuïta.

Dins del programa “El Govern s’explica”, la plataforma L’Hospitalet. Espai de Debat també vol portar a la ciutat el conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell.

Imprimir