• Rues de Carnaval a tots els barris de L'Hospitalet
  • Rues de Carnaval a tots els barris de L'Hospitalet
  • Rues de Carnaval a tots els barris de L'Hospitalet
  • Rues de Carnaval a tots els barris de L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 18. 02. 2012

Rues de Carnaval a tots els barris de L'Hospitalet

Participa al concurs de Digital-h!

 El cap de setmana serà el moment de les rues de Carnaval de la ciutat. El gruix dels actes tindran lloc aquest dissabte. (Consulta el programa d’activitats a tots els barris de la ciutat)

Als barris del Centre i Sant Josep hi haurà una comparsa de disfresses que partirà a les 6 de la tarda de la plaça de l’Ajuntament. A Sanfeliu tindrà lloc mitja hora abans, a dos quarts de 6. El punt de sortida serà la plaça de les Comunitats.

De la seva banda, a Collblanc i la Torrassa la rua i el concurs de disfresses començarà a les 5 de la tarda des de la plaça Espanyola.

Al barri de Santa Eulàlia s’ha organitzat una rua de carnaval que sortirà de la plaça Can Colom a les 6 de la tarda.

Una mica més avall, a Gran Via Sud, s’ha programat un concurs de disfresses, amb música i ball a les 9 de la nit a l’avinguda de la Granvia número 37, just davant el parc de l’Alhambra.

La Florida i Pubilla Cases celebraran el carnestoltes amb una doble rua. La primera sortirà a les 5 de la plaça de la Bòbila, i la segona 30 minuts més tard des del parc dels Ocellets.

El barri del Gornal convida als seus veïns a pasar-s’hi a partir de les 5 de la tarda per l’avinguda Carmen Amaya.

A Can Serra, els actes de carnestoltes seran diumenge al migdia. Hi hauran comparses que partiran de la plaça de La Carpa. I a Bellvitge, els actes de celebracions principals tindran lloc diumenge al migdia. El lloc de trobada serà el parc de Bellvitge.

Concurs a Digital-h

Digital-h també vol deixar constància de la celebració del Carnestoltes a la ciutat publicant les fotografies que enviïn els usuaris.

Totes aquelles persones que enviïn imatges (al correu digitalh@digital-h.cat) participaran en el sorteig d’entrades per al Teatre Joventut (2 entrades) i per al Fílmax Granvia (2 entrades). El sorteig tindrà lloc el pròxim 2 de març en el programa ‘Tots els matins’ de Ràdio L’Hospitalet.

Imprimir