• Els veïns de Bellvitge, davant del Parlament

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 09. 02. 2012

Els veïns de Bellvitge, davant del Parlament

Per demanar la reobertura del CAP de la rambla de la Marina

Un grup de veïns de Bellvitge han anat fins a les portes del Parlament per demanar que el CAP de rambla de la Marina torni a obrir. Aquest mantí continua el debat dels pressupostos de la Generalitat per a 2012 a la Comissió d’Economia, Finances i Pressupost. Alguns partits de l’oposició han presentat esmenes demanant reobrir el CAP amb la dotació econòmica necessària pel seu manteniment.

Els veïns de Bellvitge porten 105 dies tancats a l’ambulatori demanant que tornin els metges de capçalera que el Departament de Salut va traslladar al CAP de l’Ermita. Els veïns es queixen que aquest equipament ara està sobresaturat i han augmentat les llites d’espera que ser atesos pel metge de família. També es queixen que aquest canvi ha provocat molèsties als usuaris més gran perquè han de desplaçar-se més lluny.

Paral•lelament a les accions reivindicatives, els veïns han organitzat altres activitats de caràcter lúdic i informatiu. Entre les darreres figura la visita aquesta tarda de l’exfiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo. A la trobada es parlarà de la Iniciativa Penal Popular per portar davant la justícia als que consideren responsables del deteriorament de la sanitat pública.
 

Imprimir