Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 03. 02. 2012

Dani Flaco actua al Joventut i gravarà un disc en directe

Serà un recopilatori amb quatre cançons noves

El cantautor hospitalenc Dani Flaco actua divendres al Teatre Joventut en un concert molt especial ja que gravarà en directe el que serà el seu cinquè disc. Serà un recopilatori amb quatre peces noves i sense convidats. 

Dani Flaco va començar a preparar aquest concert el mes de desembre. Ell i el seu productor es van posar amb els arranjaments de les cançons noves i els retocs de les velles, “algunes quedaran igual però a d’altres els vull donar un aire diferent”.

Afirma que està nerviós, com sempre que fa un concert, però aquest ha de quedar perfecte i per això cal assajar, per tant els nervis durant més temps. “No és un concert normal, he de gravar un disc i cal fer assajos. Una de les coses maques d’un concert és que passa en el temps, és com en el futbol el que passa al camp es queda al camp, però en aquest cas quedarà per sempre”. Des de fa dues setmanes assaja amb els músics i des de dijous ho fan al Teatre Joventut.

El cantautor hospitalenc està en plena evolució creativa, per això ara composa de manera diferent. A més, ara ja té un bon repertori de cançons i ha d’escollir quines canta i quines deixa fora. “La relació amb les cançons és com les relacions de parella, hi ha moments en què cal parlar i veure si les coses van bé o cal parlar i canviar. A partir d’ara hi haurà cançons que desapareixeran del repertori”.

Però escollir és difícil i ara ho ha hagut fer: “en aquest concert cantaré 12 cançons de les antigues i quatre noves i algunes no les podré cantar”.

El nou disc sortirà al carrer el mes de març i començarà a fer actuacions desprès de Setmana Santa. És un disc autoproduït, sense discogràfica.

L’actuació començarà a partir de les 21 hores.
 

Imprimir