Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 02. 02. 2012

El millor equip femení de futbol del Japó ha passat aquest matí per la Feixa Llarga

A l'INAK Kobe hi treballa Yama, l'ex preparador físic de L'Hospi

L'equip japonès femení INAK Kobe Leonessa, campió del seu país, ha entrenat aquest matí a la zona esportiva de la Feixa Llarga. Aquest equip realitza aquesta setmana una estada de preparació a Catalunya, fins al pròxim 7 de febrer. En aquest conjunt juga Homar Sawa, recent FIFA World Player 2011, la millor jugadora del món i una de les cinc internacionals pel seu país que hi ha en aquest equip.

El INAK Kobe s’ha entrenat al camp municipal de la Unificación Bellvitge degut a problemes de subministrament elèctric de la companyia Unión Fenosa a l’Estadi Municipal i a quasi tota la zona esportiva, amb l’única excepció de part del poliesportiu i del camp de la Uni.

Malgrat aquest contratemps, les jugadores i tècnics japonesos s’han mostrat encantades a l’hora d’entrenar i han mostrat una gran amabilitat amb tothom. No han tingut problemes en fer una foto de record amb les autoritats, amb el regidor d’Esports Cristian Alcázar al capdavant, que juntament amb el president de L’Hospi, Miguel Garcia, i el president de la Unificación Bellvitge, Ángel Moya, les hi feien d’amfitrions. 

Aquesta tarda, el INAK Kobe jugarà un amistós davant l'equip femení del FC Barcelona, actual líder de la Superlliga, a les 19.30h. al Mini Estadi.

Amb l’equip japonès hi treballa el fisioterapeuta Yama, qui va estar al servei del Centre d’Esports L’Hospitalet en l’època en que Ramon Planes era secretari tècnic del club, fa gairebé una dècada. Yama, que treballava de forma voluntària en aquells temps, va passar després como fisio al Racing de Santander quan Planes va marxar allà, i més tard va retornar al seu país, i fa un parell d’anys que està treballant amb aquest equip femení, un dels millors del Japó.

Diu Yama que la recent victòria el 2011 de la selecció japonesa en el Mundial femení de futbol ha disparat l’atenció del públic cap al seu equip i cap al futbol femení en general.

Avui, fins a sis televisions japoneses han seguit l’entrenament. En les properes hores, el camp de la Unificación Bellvitge es veurà en milions de cases del Japó.
 

Imprimir