• Els veïns de L'H intervindran al Ple municipal contra les retallades de la Generalitat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 24. 01. 2012

Els veïns de L'H intervindran al Ple municipal contra les retallades de la Generalitat

La FAAVV convoca una concentració per assistir al plenari

La Federació d’Associacions de Veïns de L’Hospitalet ha convocat una concentració a dos quarts de 6 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament per protestar contra les retallades aplicades per la Generalitat als serveis públics. Després intervindran davant el Ple municipal per recavar el suport dels regidors.

L’entitat veïnal de la ciutat ja ha fet arribar la seva veu a l’Ajuntament en contra de les retallades, especialment contra les que afecten els serveis sanitaris de la ciutat que tenen la seva màxima expressió en la retirada de metges de capçalera i especialistes del CAP de rambla Marina i dels especialistes al CAP d’Amadeu Torner.

En aquesta ocasió tornen a demanar la paraula al Ple municipal, que a partir d’avui es reuneix en sessió ordinària el quart dimarts de cada mes a les 18h, per “exposar la disconformitat i malestar per les retallades aplicades per la Generalitat en els serveis públics i recavar el suport del Consistori en les diverses mobilitzacions”.

A banda de la intervenció veïnal, durant la sessió els grups municipals presentaran diverses mocions per sotmetre-les a votació. PSC i ICV-EUiA defensen quatre propostes, en suport del manifest de les entitats municipalistes en defensa de l’autonomia local, a favor de la sostenibilitat del transport públic, per reclamar a la Generalitat que pagui el que deu a l’Ajuntament i perquè el govern autònom mantingui els programes d’èxit escolar i de cohesió social.

Per la seva part, el PP presentarà una moció amb motiu del Dia Internacional contra el càncer que se celebra el 4 de febrer, una altra que sol·licita la reformulació del Diari L’Hospitalet i una tercera per promocionar els llocs singulars de la ciutat.

El Grup Municipal de CiU sol·licita davant el Ple formar part de la comissió tècnica que ha de reformular els mitjans de comunicació de la ciutat, que els plenaris es transmetin per internet en directe a través del web municipal, i que es faci un pla de control sobre els subministraments.

Per últim, ICV-EUiA proposa una moció en suport a la proposta dels sindicats de fer una consulta per conèixer l’opinió de la ciutadania sobre les retallades que afecten l’Estat del Benestar.

Imprimir