Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 23. 01. 2012

El PP vol que els mitjans de comunicació siguin més democràtics i participatius

Dues mocions més demanen millorar la imatge exterior de L'H i adherir-se als actes del Dia contra el càncer

 El grup del Partit Popular presentarà en el Ple municipal de demà 24 de gener tres mocions que fan referència al Dia Mundial Contra el Càncer, a la imatge de L’Hospitalet i als mitjans de comunicació local.

Els populars han reclamat que s’aprofiti el procés ja obert de reformulació dels mitjans de comunicació per tal de fer-los més participatius, tant pel que fa als ciutadans com en l’àmbit polític.

El portaveu del grup del PP, Juan Carlos del Río, ha lamentat que els grups polítics amb representació a l’Ajuntament disposin només d’un petit espai al diari de L’Hospitalet per adreçar-se a la ciutadania. Segons ha indicat, cal que els mitjans de comunicació esdevinguin una eina més democràtica.

La segona de les mocions pretén que la imatge L’Hospitalet sigui potenciada de cara a l’exterior, per tal d’aconseguir que la ciutat sigui encara més atractiva des del punt de vista comercial. Per fer-ho possible Juan Carlos del Río ha demanat col•laboració a la Diputació de Barcelona.

Per últim, el Partit Popular demanarà a l’Ajuntament que s’adhereixi als actes de celebració del Dia Mundial de Lluita Contra el Càncer.

Imprimir