Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 20. 01. 2012

CIU vol formar part de la comissió que ha de reformular els mitjans de comunicació

Així ho demanarà en un moció en el Ple de dimarts

CiU presentarà en el pròxim Ple municipal un seguit de mocions que fan referència als mitjans de comunicació municipals. El grup municipal demana la transmissió online de les sessions plenàries i per formar de la comissió que ha de reformular els mitjans existents, un cop que TV de L’Hospitalet va deixar de funcionar el 31 de desembre passat.

CiU vol estar present a la comissió de la qual haurà de sortir el nou model comunicatiu de la ciutat. En aquest sentit, la portaveu del grup, Meritxell borràs, ha afirmat que “vist el fiasco protagonitzat per l’equip de govern respecte el tancament dels mitjans de comunicació creiem necessari que aquest procés de reformulació sigui obert i compti amb la representació de les forces del Consistori i del sector social de L’Hospitalet”. Si no és així, explica Borràs, “aquest procés estarà mancat de la transparència i pluralitat que necessita per arribar a bon port”.

D’altra banda, CiU demana “la retransmissió, a través de la web municipal, dels plens de l’Ajuntament. Borràs afirma que per fer-ho “no és necessari fer cap despesa important donat que ja disposem dels mitjans adients” i considera que “si no es fa és per manca de voluntat i perquè no es vol donar transparència al que passa dins del ple municipal”.

Finalment, una tercera moció persegueix el control i la disminució de la despesa municipal pel que fa al consum elèctric, per això demana “l’adhesió del propi ajuntament a l’ACM i la formalització del contracte de subministrament elèctric que ofereix condicions avantatjoses per reduir despeses”. Aquest estalvi podria ser del 10 al 30%.
 

Imprimir