Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 20. 12. 2011

Manifestació contra les retallades en serveis bàsics

Organitzada pel moviment d'indignats i entitats de la ciutat

Centenars de persones es van manifestar dilluns al vespre davant l'Ajuntament en contra de les retallades dels serveis públics per part de les Administracions.

El moviment dels indignats de l'Hospitalet va ser l'encarregat de convocar associacions i entitats de la ciutat que volen protestar per les continues tisorades en serveis bàsics per la ciutadania.

La protesta va tenir lloc un dia abans de l’aprovació dels pressupostos municipals per part del govern local, i que segons els Indignats no donen resposta a les problemàtiques reals de la ciutat.

La mobilització ciutadana compta també amb el suport de la Federació d’Associacions de Veïns de L’Hospitalet, l’Assemblea de Treballadors i Usuaris de l’Hospital de Bellvitge, el col•lectiu “L’Hospitalet Anticapitalista”, i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, entre d’altres.

El manifestants van denunciar les retallades en serveis, van demanar el dret a un habitatge digne i es van oposar al tancament de la Ràdio i la Televisió de L’Hospitalet.

Francisco Gago, president de l'Associació de veïns de Bellvitge, ha assenyalat que s'han reunit un seguit d'entitats afectades per les retallades per fer palès el malestar dels ciutadans. Un dels col•lectius més nombrosos dels que es van manifestar va ser precisament els de veïns de Bellvitge que protesten contra el tancament del CAP de la Marina.

El moviment dels Indignats denuncia les continues tisorades en la sanitat i educació públiques que duu a terme el govern d’Artur mas, i també els propers pressupostos municipals, que segons diuen, estan molt condicionats per un crèdit de 10 milions d’euros que ofereix l’entitat bancària BBVA.

Imprimir