• L'alcaldessa es reuneix amb representants de l'Associació d'Estudiants

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 21. 10. 2009

L'alcaldessa es reuneix amb representants de l'Associació d'Estudiants

Es presenta la nova junta directiva de l'entitat

L’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, es va reunir dimarts, 20 d’octubre, amb els representants de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet. Una trobada que va servir per posar sobre la taula totes les accions que du a terme aquesta entitat a més, de presentar oficialment la seva nova junta directiva.

El president de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet, David Donaire, va explicar que en aquesta reunió es va parlar de diverses qüestions com ara la Llei d’Educació o la nova campanya No a la segregació de sexes que engegarà, d’aquí poc, l’Associació per denunciar la separació de nois i noies que realitzen dues escoles de la ciutat com són el col•legis Xaloc i Pineda.

De la seva banda, l’alcaldessa Núria Marín, va assenyalar que, a partir d’ara, un dels principals objectius de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet és créixer i donar-se a conèixer dins la comunitat educativa.

Els representats de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet també van traslladar a l’alcaldessa la seva preocupació per les aglomeracions que pateixen les línies 12 i 14 d’autobusos a l’hora punta, moment en què els estudiants fan ús d’aquest transport públic.

 

Imprimir