• El Consell de Ministres aprova la inversió de 16 milions d'euros per a la rehabilitació de barris de L'H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 16. 10. 2009

El Consell de Ministres aprova la inversió de 16 milions d'euros per a la rehabilitació de barris de L'H

Santa Eulàlia, Torrassa, Les Planes, Sant Josep, Bellvitge i Gornal

El consell de Ministres ha aprovat avui divendres una inversió de 32 milions d’euros per a dues actuacions urbanístiques de rehabilitació en diversos barris de Barcelona i L’H. Concretament, a L’Hospitalet s’invertiran 16 milions que aniran a adreçats als barris de Gornal, Bellvitge, Sant Josep, Santa Eulàlia, La Torrassa i Les Planes.

 

El Consell de Ministres ha autoritzat al ministeri de l’Habitatge a adquirir compromisos de despesa amb càrrec en exercicis futurs per finançar aquestes actuacions de rehabilitació en col•laboració amb la Generalitat i amb l’Ajuntament de L’Hospitalet, tal i com es va acordar en diversos convenis signats en 2007 i 2008.

Habitatge ja ha aportat un milió d’euros a L’Hospitalet en el marc d’aquests convenis.

Satisfacció per part del Consistori

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha manifestat la seva satisfacció davant l’autorització avui del Consell de Ministres.

Núria Marín ha manifestat que ”aquesta decisió respon a la voluntat expressada en el seu dia pel Govern central que l’arribada de l’AVE a Barcelona no només serveixi per millorar la mobilitat de la ciutadania sinó que també permeti rehabilitar l’entorn urbà i els habitatges d’aquests barris i, en definitiva, millorar la qualitat de vida dels seus habitants”.

L’alcaldessa ha afegit que “en un moment de crisi com l’actual la inversió de 32 milions d’euros als municipis de L’Hospitalet i Barcelona contribuirà a la reactivació econòmica i generarà llocs de treball”.

 

Imprimir