• CiU demana un informe jurídic sobre l'obra realitzada junt a la paret mitjanera de Ca n'Arús

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia diari 26. 06. 2006

CiU demana un informe jurídic sobre l'obra realitzada junt a la paret mitjanera de Ca n'Arús

La pàgina web de l'Ajuntament i un refugi antiaeri centres les altres dues mocions

El grup municipal de Convergència i Unió presentarà tres mocions en el pròxim Ple municipal que se celebrarà dimecres, 28 de juny. Les mocions fan referència a la masia de Ca n'Arús, a la web municipal i a un refugi antiaeri.
El grup municipal de Convergència i Unió demanarà en el pròxim Ple municipal, de dimecres, 28 de juny, que es dugui a terme un informe jurídic per part dels serveis centrals jurídics de l'Ajuntament en referència a la situació jurídica actual i les conseqüències que se'n puguin derivar de la construcció d'una edificació adossada a la paret mitjanera de la masia de Ca n'Arús.

Segons la portaveu de CiU, un informe de l'Agrupació d'Arquitecte per la defensa i la intervenció en el Patrimoni Arquitectònic afirma que la paret en qüestió, situada al carrer Provença, forma part de la façana de la masia, protegida com a patrimoni arquitectònic de la ciutat. Aquesta agrupació considera que s'hauria d'haver fet un informe abans de concedir la llicència d'obres.

Borràs ha afirmat que "s'està malmetent el patrimoni arquitectònic de la ciutat. Demanem al Ple que s'estableixin mecanismes interns perquè hi hagi comunicació entre Patrimoni i Urbanisme i no es torni a donar una llicència si s'està afectant un edifici catalogat".

Una altra moció que presentarà CiU al Ple fa referència a la web de l'Ajuntament. Segons Borràs, aquesta pàgina web indueix a errors sobre qui forma part de l'equip de govern i qui de l'oposició. A més, la portaveu de CiU ha explicat que la web no conté informació sobre els grups de l'oposició i que es demana al Ple que es corregeixin aquestes qüestions.

La tercera de la mocions recull la petició popular d'estudiar l'estat en què es troba un refugi antiaeri construït durant la Guerra Civil, al número 131 del carrer Montseny. CiU demana que si el seu estat és bo es recuperi com a element històric de la ciutat.

Canal-h.net. 26/06/06
Imprimir