• Borràs diu que els acords de l'Ajuntament amb el tripartit no es compleixen

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia diari 18. 07. 2005

Borràs diu que els acords de l'Ajuntament amb el tripartit no es compleixen

Avui s'ha referit al recent conveni signat per l'alcalde i la consellera Geli

Meritxell Borràs ha explicat que l'acord li sembla positiu, tot i que estan convençuts que no es complirà, de la mateixa manera que ha passat altres vegades
La portaveu de Convergència i Unió a l'Ajuntament, Meritxell Borràs, ha manifestat avui en una roda de premsa convocada per donar la seva opinió sobre el conveni signat recentment per l'Ajuntament i la Conselleria de Salut de la Generalitat per a la cessió de terrenys on construir nous equipaments sanitaris, que tot i que consideren positiu aquest acord "hem arribat a la conclusió que aquest no es complirà. El tripartit ens té acostumats que tot i que arriben a acords amb certa facilitat amb l'Ajuntament, després tot allò que s'ha acordat no es compleix".

Meritxell Borràs s'ha referit en concret al nou CAP de Can Serra . "les dates que es donen pel seu acabament són absolutament inviables. Els ciutadans han de saber que aquest equipament ja va passar per un ple municipal per canviar els terminis de realització, es a dir, estan donant unes dates inviables en un equipament que ja ha tingut un incompliment de terminis".

La portaveu de CiU s'ha referit també als acords per construir un CAP al Gornal i un altra a La Florida. "De la mateixa manera - ha dit Borràs - que no han cedit els terrenys per fer habitatges protegits, segons un acord que es va signar ja fa mesos, ara no ens mereix cap credibilitat que acordin les cessions del Gornal i La Florida. Això és una pura quimera. En la pràctica és enganyar a la ciutadania".

Per últim, Meritxell Borràs, que ha afirmat no disposar de més dades sobre la resta d'equipaments que figuren en els acords entre la Conselleria i l'Ajuntament, ha parlat del canvi de les urgències i la radiologia des de l' ambulatori de Just Oliveres cap a unes altres dependències. "No deixa de ser un destorb, i més quan és un servei d'urgències. La majoria de la gent està acostumada a anar a Just Oliveras,". Sobre aquest tema ha dit també que "té la circumstància agreujant que l'edifici de davant, l'antiga clínica Gajo, que havia estat inclòs en els plans de protecció del patrimoni arquitectònic de l'Ajuntament, es va enderrocar fa uns anys amb la condició de dedicar-ho a equipaments sanitaris privats. Ara ens hauria anat molt bé per les urgències i només s'hauria de creuar el carrer. D'altre banda també els compromisos adquirits en el moment de l'enderroc han variat i Can Gajo ha acabat sent coses tan diferents com ara un bar públic. No podem per menys que denunciar que l'Ajuntament hagi estat tan permissiu amb Can Gajo".

Canal-h.net 18/07/05
Imprimir