• CiU demana a l'alcalde un informe jurídic sobre Ca n'Arús

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia diari 21. 07. 2004

CiU demana a l'alcalde un informe jurídic sobre Ca n'Arús

Segons la portaveu, Corbacho ja l'ha demanat a la Secretaria municipal

El grup municipal de CiU ha anunciat que ha demanat a l'alcalde un informe jurídic sobre la construcció que s'està fent al tocar de Ca n'Arús. La portaveu del grup, Meritxell Borràs, ha dit que Celestino Corbacho ja ha demanat l'esmentat informe a la Secretaria de l'Ajuntament.
La portaveu de CiU a l'Ajuntament, Meritxell Borràs, ha manifestat la satisfacció del grup municipal per la celeritat amb la qual l'alcalde Celestino Corbacho ha demanat a la Secretaria municipal un informe jurídic sobre la construcció que s'està fent al costat de la masia Ca n'Arús, inclosa dins el patrimoni arquitectònic de la ciutat.

CiU havia demanat a l'alcalde aquest informe per saber si l'edificació colindant afectava o no a la masia, ja que es troba junt a una de les seves façanes. Segons ha informat el grup en nota de premsa, Borràs s'ha mostrat "gratament sorpresa davant la rapidesa amb què hem rebut resposta sobre aquesta qüestió, i més tenint en compte que se'ns diu que s'intentarà tenir l'esmentat informe abans de la pròxima reunió de la Junta de portaveus".

El grup municipal ha manifestat CiU esperarà a tenir l'informe per posicionar-se sobre aquesta qüestió, "però creiem que l'alcalde veu que aquest assumpte està al llindar de la legalitat i no vol prendre'n part".

Canal-h.net 21/07/04
Imprimir