• Tres línies dels Ferrocarrils de la Generalitat passen a anomenar-se L6, L7 i L8

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia diari 03. 11. 2003

Tres línies dels Ferrocarrils de la Generalitat passen a anomenar-se L6, L7 i L8

A partir del 3 de novembre

Les línies de Ferrocarrils de la Generalitat que van de plaça Catalunya a Reina Elisensa, de plaça Catalunya a Avinguda Tibidabo i de plaça Espanya a Molí Nou es diuen des del 3 de novembre L6, L7 i L8, respectivament.
La línia de Ferrocarrils de la Generalitat que va de plaça Espanya a Molí Nou (Sant Boi) i que passa per les diferents estacions d'aquest transport a L'Hospitalet ha passat de dir-se S3 a dir-se L8. Aquest canvi de nomenclatura també afecta a les antigues línies U6 i U7 que van de plaça Catalunya a Reina Elisenda i avinguda Tibidabo, respectivament, que ara s'anomenaran L6 i L7.

Aquest canvi de nomenclatura forma part de la implantació de la integració tarifària i comunicativa en la xarxa ferroviària urbana i té per objectiu identificar millor les xarxes i coordinar-les amb la resta de les línies ferroviàries que donen servei a la primera corona del Sistema Tarifari Integrat.

El canvi de nomenclatura no afecta en cap mesura els recorreguts, les parades i els horaris actuals de les línies de FGC. La resta de línies de Ferrocarrils de la Generalitat mantenen la seva nomenclatura actual, corresponent als serveis suburbans i de rodalies.

Canal-h..net. 03/11/03
Imprimir