Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 30. 04. 2011

Manifestació contra el feixisme i la xenofòbia

Dissabte, a les 12 hores, a la Rambla Just Oliveras

L’associació Unitat Contra el Feixisme i el Racisme L'Hospitalet, recentment creada, realitza avui dissabte una manifestació per commemora el Dia contra el Feixisme i la Xenofobia.

El punt d’inici és la Rambla Just Oliveras amb l’avinguda Josep Tarradellas. La comitiva es desplaçarà per la Rambla fins el Pont de la Llibertat, on es llegirà un manifest.

També avui divendres, però a la tarda, està convocat l’acte central amb la mateixa temàtica però a Barcelona. A les 18 hores a l’Espai Jove Fontana, Gran de Gràcia 190, acte central amb música i ponències.


La Unitat Contra el Feixisme i el Racisme a L'Hospitalet s’ha presentat al Centre Cultural Collblanc-la Torrassa. És una plataforma integrada per diferents associacions culturals i de veïns, sindicats, partits d'esquerres i persones particulars que volen impedir que qualsevol partit feixista aconsegueixi un representant a l'Ajuntament.

Roger Molinas, membre de la Unitat contra el Feixisme, ha explicat que aquest és un moviment per impedir que “creixi el feixisme i el populisme, acabar amb els tòpics contra els immigrants i impedir que la gent d’extrema dreta que vol aprofitar aquesta demagògia pugui arribar a l’Ajuntament”.

Imprimir