• Obres de reforma a l'antiga escola Pau Esteve

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia diari 04. 08. 2002

Obres de reforma a l'antiga escola Pau Esteve

Per acollir els alumnes del Sant Josep el Pi

El projecte de reforma de l'antiga escola Pau Esteve permetrà que durant el curs 2003-04 els alumnes del Sant Josep el Pi es traslladin a aquest centre escolar que fa temps va tancar les seves portes per falta de matriculació. Les obres permetran adaptar l'edifici a la normativa de la Unió Europea per a l'accés de persones amb disminucions físiques.
Aquesta reforma és la més destacades de totes les que du a terme aquest estiu l'Ajuntament de L'Hospitalet per posar al dia els edificis escolars de la ciutat. Les aules del Pau Esteve ja fa temps que van quedar buides per falta de matriculació i en dos cursos seran la nova seu de l'escola Sant Josep el Pi.

En aquest projecte s'inverteixen 816.000 euros (135 milions de pessetes), finançats a parts iguals per l'Ajuntament i la Generalitat, segons es va establir en el conveni signat per les dues administracions per al període 2001-2004. El conveni preveu destinar 4 milions d'euros per obres d'ampliació, reforma i millora dels centres educatius de la ciutat.

Els alumnes del Sant Josep el Pi podran traslladar-se al Pau Esteve el curs 2003-04. El nou centre serà accessible a les persones amb disminucions físiques, avançant-se a la directiva de la Unió Europea en aquesta matèria que obliga a fer accessibles tots els edificis públics abans de l'any 2006.
Imprimir