• Andalusia pren La Farga
  • Andalusia pren La Farga
  • Andalusia pren La Farga
  • Andalusia pren La Farga
  • Andalusia pren La Farga

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 26. 02. 2011

Andalusia pren La Farga

Festival de folklore, concerts i menjar típic

Aquest cap de setmana el recinte firal de La Farga es converteix en l’escenari principal dels actes de celebració del Dia de Andalusia, on no hi faltaran les sevillanes, el flamenc i les degustacions gastronòmiques.

Demà dissabte, a partir de les 10 de la nit, pujaran a l’escenari de La Farga quatre grups catalans ‘Amantes’, ‘Brisas’, ‘Guadaljarafe’ i ‘Voces de Romero’, per interpretar un seguit de sevillanes.


Manuel Rodríguez, del grup Amantes, ha agraït el suport que L'Hospitalet sempre ha donat els grups catalans que es dediquen a cantar "sevillanas". Rodríguez també ha destacat que, d'entre les sevillanes que es podran escoltar demà a la Farga, hi ha una de molt especial dedicada a la Setmana Santa.

Ja diumenge, a dos quarts de set de la tarda, la Farga acollirà el tradicional Concert de Radiolé, que comptarà entre d’altres artistes, amb Cantores d’Híspalis, Pablo Alborán, Requiebros, Diego Benjuema, Antonio Cortés i Manuel Orta.

Manuel Orta, ha dit que serà un luxe poder presentar el seu nou disc "Castillos de Coraje".

Les activitats de diumenge també inclouen la missa rociera i la degustació d’un plat típic.

Amb aquest concert es tanquen el seguit d’actes de celebració de la vint-i-quatrena edició de les Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia.

Imprimir