• CiU demana la redacció d'una proposta unitària perquè el Consistori defensi el soterrament de les vies

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 10. 02. 2011

CiU demana la redacció d'una proposta unitària perquè el Consistori defensi el soterrament de les vies

La proposta s'hauria de fer en el pròxim Ple i per tots els grups

Després que el Ministeri de Foment anunciés que no hi ha data per fer el soterrament de les vies de Renfe, per manca de pressupost, partits polítics i societat civil es pronuncien sobre la decisió del Govern central. Recordem que les Associacions de Veïns de L’Hospitalet han manifestat la seva intenció d’intensificar la pressió social i institucional per aconseguir que el Ministeri de Foment variï la seva postura o endegui aquest any el soterrament de les vies.

Avui la cap de llista de CiU a L’Hospitalet i diputada al Parlament, Meritxell Borràs, ha demanat consens polític per defensar el soterrament de les vies de Renfe a la ciutat.

Meritxell Borràs ha demanat a l’alcaldessa, Núria Marín, que en el pròxim Ple municipal es redacti una proposta unitària de totes les formacions del Consistori per defensar el soterrament de les vies. Segons Borràs, aquest és un tema de ciutat i, per tant, s’ha de defensar i impulsar des del consens polític i no en base a objectius partidistes.

Borràs també considera que el soterrament de les vies s’ha de defensar de manera responsable perquè, segons ha dit, es tracta d’un projecte que afecta al futur, al desenvolupament i a la comunicació de la ciutat.
 

Imprimir