Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 08. 02. 2011

Alícia Sánchez Camacho fa campanya per Juan Carlos del Rio a L'H

La presidenta del PP a Catalunya i el portaveu municipal visiten Bellvitge

"Aquest és un dels meus primers actes de campanya de les eleccions municipals; faré una campanya molt intensa a l'Àrea Metropolitana de Barcelona i un dels municipis importants és L'Hospitalet . Estic aquí per recolzar el nostre candidat, Juan Carlos del Rio”. Aquestes han estat les primeres paraules de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho en una visita a Bellvitge on ha passejat junt a l'estació de Renfe i a les vies del tren.

Sánchez Camacho ha dit que ha escollit L'Hospitalet, Bellvitge i el Gornal "com una de les zones més afectades pels incompliments i els enganys per part del govern de Zapatero, de Montilla i del mateix  Ajuntament de L'H" i ha afegit: "volem denunciar que el soterrament no s'ha produt i no es produirà i que aquest és un incompliment més del Govern de Zapatero”, ha afegit Sanchez-Camacho.

Per la seva banda, el portaveu municipal, Juan Carlos del Rio, ha anunciat que el PP portarà al pròxim Ple una moció sobre el soterrament de les vies. "Demano a la resta de forces polítiques, a ICV-EUiA, CiU i inclús a ERC que ens unim per fer aquesta reclamació". Juan Carlos del Rio ha dit que el PP liderarà la petició del soterrament de les vies de tren a la ciutat. "I anuncio que no faré marxa enrere en reclamar aquest soterrament al costat dels ciutadans per defensar tots junts L'Hospitalet", ha afirmat.
 

Imprimir