• El Centre de Dia de Salut Mental Santa Eulàlia clou els actes del seu 10è aniversari

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia diari 29. 06. 2001

El Centre de Dia de Salut Mental Santa Eulàlia clou els actes del seu 10è aniversari

Ofereixen programes de rehabilitació per a pacients amb transtorns psíquics severs

El Centre de Dia de Salut Mental Santa Eulàlia celebra al llarg del dia d'avui els actes de cloenda del 10è aniversari de l'equipament. Aquest matí té lloc a l'Institut Provençana, la final de la lliga de futbol sala entre centres homòlegs de Catalunya i l'entrega de premis.
El Centre de Dia Santa Eulàlia, ubicat al carrer Ramon i Cajal des de l'any 1996, és un equipament sanitari especialitzat en programes de rehabilitació psicosocial per a persones amb transtorns mentals severs. L'avaluació, la intervenció i el seguiment que es fa de cada pacient és personalitzat i individualitzat. L'objectiu principal és afavorir i fomentar que aquestes persones a través del seu programa d'activitats, assoleixin d'una banda el màxim nivell d'autonomia i integració social i, per altra, potenciïn les seves capacitats funcionals en relació amb la vida quotidina (tenir cura d'ells mateixos, autocontrol, presa de decisions, relacions interpersonals, temps de lleure...).

A l'actualitat hi treballen en aquest equipament un coordinador, una treballadora social, una psicòloga i tres monitors.

El Centre de Dia completa l'assistència psíquica que ofereix el Centre de Salut Mental i l'Hospital de Dia, tots tres ubicats en immobles contigus.
Imprimir