• Núria Marín estrena pàgina web i perfil a les xarxes socials

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 07. 01. 2011

Núria Marín estrena pàgina web i perfil a les xarxes socials

L'alcaldessa i líder del PSC vol tenir contacte directe amb els ciutadans

L’alcaldessa de L’Hospitalet i primera secretària del PSC local, Núria Marín, ha presentat la seva pàgina web, una autèntica plataforma digital que aplega diferents serveis, inclosos el seu perfil a les principals xarxes socials.

Núria Marín ha afirmat que amb aquestes noves eines “podré tenir contacte directe amb molta gent amb la qual fins ara no m’era possible, perquè m’agradaria poder contactar amb els 260.000 hospitalencs”.

A traves de la web www.nuriamarin.cat, els internautes poden accedir a la biografia de l’alcaldessa, seguir la seva activitat a traves d’una mena de bloc diari, consultar la seva agenda, enllaçar amb els seus perfils a Facebook, i Twitter, veure les seves fotografies a Flickr i els seus vídeos a YouTube.

També poden conèixer de prima mà els seus projectes –que se centren en les persones, l’economia i la seguretat–, fer comentaris als post publicats per l’alcaldessa i enviar-li missatges. Les notícies i continguts de la web també es poden difrondre a traves de webs com Menéame o Bitacoras, la primera xarxa social per a blocaires.

Tota la web s’ha fet amb programaria lliure i segons el seus creadors és accessible per facilitar el contacte amb els usuaris i pot anar implementant nous serveis.

“Espero que a traves d’aquest nou espai els ciutadans em traslladin les seves idees i opinions, alhora que jo els podré explicar els meus projectes i la meva idea de ciutat. Ahir” –explica Núria Marín– “vaig començar a ‘twittejar’ i avui començaré compartir missatges al Facebook”.

L’alcaldessa espera que amb aquests nous canals de comunicació “contribuïm a millorar L’Hospitalet. Aquesta és una ciutat complexa feta entre tots i això ens pot ajudar a tenir una visió real del que pensa una part important de la població, especialment els joves, que són els que es relacionen més amb aquests instruments”.
 

Imprimir