• Familiars i amics de Pedro Álvarez ni obliden ni perdonen

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 15. 12. 2010

Familiars i amics de Pedro Álvarez ni obliden ni perdonen

Acte en memòria d'aquest jove assessinat fa 18 anys a La Florida

Ni obliden ni perdonen. La família i els amics del jove Pedro Álvarez assassinat fa 18 anys a La Florida continuen reivindicant la reobertura judicial del cas i la detenció del pressumpte culpable, un policia nacional que va quedar en llibertat per falta de proves.

Avui, dia en que s'acompleixen 18 anys de l'assessinat, una treintena de persones han recordat el jove amb una plantada de flors en el punt de l'avinguda de Catalunya on va morir d'un tret al cap.

Què s'amaga darrera de l'assassinat de Pedro Álvarez? Aquesta pregunta continua sense resposta per als integrants de la plataforma en record d'aquest jove barceloní que fa 18 anys va morir asassinat de matinada en plena avinguda de Catalunya després d'una discussió de trànsit i quan anava acompanyat de la seva nòvia. Pedro Álvarez tenia llavors 20 anys i l'únic detingut pel cas va ser un policia nacional que, tot i haver estat reconegut per la companya del jove mort com l'autor del tret, va quedar en llibertat sense càrrecs dies després de succés per falta de proves.

Juanjo Álvarez el pare de Pedro, es manté ferm en no oblidar ni perdonar en demanar que la justícia actuï i detingui el culpable. La família i els amics mantenen 18 anys després que les investigacions han quedat en punt mort perquè l'agent pressumptament autor del tret està protegit pel propi cos de la policia. Juanjo Álvarez continua demanant la col·laboració ciutadana per reunir noves proves i instar la fiscalia a reobrir el cas.

Aquesta tarda, s'ha convocat una concentració a la plaça de la Universitat de Barcelopna en memòria de Pedro Álvarez. La cita: a les vuit del vespre.

Imprimir