• La Generalitat qualifica d'Escola Verda a l'institut Provençana

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 16. 11. 2010

La Generalitat qualifica d'Escola Verda a l'institut Provençana

És el segon centre de secundària de la ciutat en rebre aquesta distinció

L’institut Provençana, de Sant Josep, ha obtingut el distintiu d’Escola Verda de la Generalitat, que distingeix la tasca dels centres educatius a favor de l’ecologia i el medi ambient.

La Generalitat ha reconegut així l’ampli ventall d’iniciatives de sostenibilitat que duu a terme aquest institut. De fet, l’institut Provençana té una certificació ISO que acredita que els seus procediments es fan sota criteris ecològics.

Amb la distinció que ha rebut l’institut Provençana, ja sónquatre els centres educatius de L’Hospitalet que la Generalitat considera escoles verdes, ja que cal afegir l’escola Joan Maragall, també a Sant Josep, i la Marina, a Bellvitge, a més de l'Institut de Bellvitge.

El tinent d’alcalde d’Educació, Lluís Esteve, ha destacat l’esforç que la comunitat educativa de l’institut Provença fa per divulgar la sostenibilitat i l’ecologia.

Lluís Esteve també ha posat l’accent en el fet que la preservació de la Natura forma part de l’activitat habitual de la majoria de centres educatius de la ciutat.

A banda de les dues escoles i l’institut amb el distintiu d’Escola Verda de la Generalitat, més d’una trentena de centres educatius de la ciutat desenvolupen les conegudes com a Agenda 21, és a dir, documents que planifiquen activitats mediambientals, des del reciclatge de paper a l’estalvi d’energia.

 

Imprimir