• Recupera el ping-pong que portes amagat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 02. 11. 2010

Recupera el ping-pong que portes amagat

El Tennis Taula L'H vol promocionar el seu esport més enllà de la pura competició

El club Tennis Taula L'Hospitalet ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació Catalana d’aquest esport per tal de promoure el tennis de taula per a tothom.  

El programa de la Federació Catalana de Teenis Taula planteja que tothom que vulgui participar hi pugui jugar, d’una manera puntual o regular, amb altres jugadors d’un nivell semblant al seu. El programa, denominat Ppxtt (acrònim de Ping-pong per a tothom), està dissenyat perquè tothom hi pugui jugar, des dels petits fins a la gent gran, però també novells i experts, o gent amb discapacitats.

El programa Ppxtt treballa en molts àmbits diferents, el competitiu, l’escolar, el social, d’aprenentat-ge, festiu... L’oferta esportiva i de lleure s’adapta a cada cas i així, per exemple, el TT L’Hospitalet ha programat tres trobades al seu local, l’última de les quals tindrà lloc aquest proper 13 de novembre, així com cursets per a adults, que s’afegeixen als més habituals per als joves.

El vicepresident del club, Josep Llopart, explica que intenten “que la gent que vol jugar a tennis de taula com a forma de lleure també sigui ben acollida al club”. El fet que aquest sigui un esport minoritari però al que molta gent ha jugat alguna vegada en la seva vida està al darrere d’una iniciativa que Llopart resum amb una frase: “Obrir el tennis de taula al que es coneix com a ping-pong popular”. En aquest sentit, el directiu afirma que és important que tothom que vulgui provar aquesta experiència se l’emparelli amb algú de similar nivell de joc al seu, “perquè si trobes algú del teu mateix nivell t’ho passes molt més bé”.

A banda d’això, el TT L’Hospitalet també col·labora en el programa Generació 2000 de la federació per a la recerca de joves talents.

Activitat promocional

El club hospitalenc, a més, ha tirat endavant una altra idea rela-cionada amb la difusió del seu esport i amb les noves tecnologies. Ara, el club ofereix master class, entrenaments a mida i partits contra jugadors de nivell per a totes les persones que ho desitgin, i ho fa a través del conegut web de venda de serveis Atrápalo. La idea és que pugui ser també una opció per regalar a qualsevol persona a la qual li agradi empunyar la pala.

El TT L’Hospitalet té el seu local social al carrer de l’Aprestadora, 25, local 9, de Santa Eulàlia. Del resultat de la iniciativa, al TT L’Hospitalet diuen que “és un degoteig, però és una qüestió de temps que la gent vingui, provi i, si li agrada, es quedi”. A nivell federat, l’entitat té ara dos equips en competició, un a Primera Nacional i un segon ascendit de nou a Tercera Nacional.
 

Imprimir