• Joventut i Barradas estrenen la programació de tardor

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 01. 10. 2010

Joventut i Barradas estrenen la programació de tardor

Joan Pere, Plàudite Teatre i Gospel, les primeres actuacions

La programació del Teatre Joventut i del Centre Cultural Barradas comença aquest cap de setmana. Al Joventut amb doble sessió de teatre amb Joan Pera i Lloll Beltran i Plàudite Teatre. Al Barradas actua el cor hospitalenc New Gospel. 

La programació del Teatre Joventut per al darrer trimestre de 2010 arrenca el dissabte, 2 d’octubre, amb doble sessió: la sala A del teatre acollirà La doble vida d’en John, de Ray Cooney, dirigida per Àngel Llàcer i interpretada per Lloll Bertran i Joan Pera. A la sala B es podrà veure els dies 2 i 3 l’espectacle El corazón del sueño, de la companyia hospitalenca Plàudite Teatre. Aquest muntatge forma part d’un projecte solidari amb Cuba.

L’Auditori Barradas estrena la seva programació aquest divendres, 1 d’octubre, amb l’actuació del cor hospitalenc New Gospel, i amb el recital de música de cambra que oferirà l’Orquestra de Cambra Catalana, un concert promogut per Amics de l’Òpera – Joventuts Musicals de L’Hospitalet.

Amb les noves propostes, l’Ajuntament de L’Hospitalet vol mantenir un programa estable a les sales municipals que permeti consolidar nous públics, oferir propostes per a totes les edats i preferències i obrir els escenaris municipals als artistes de la ciutat. Com en anteriors temporades, tots dos equipaments participen en les programacions de diferents festivals i circuits musicals, com ContraBaix, Acróbatas, Cultura EnGira.

Propostes per a la temporada

Durant el darrer trimestre de 2010, el Teatre Joventut acollirà diferents espectacles teatrals com: !Utopía!, de Leo Bassi; Tres dones i un llop, de Javier Daulte; Un déu salvatge, de Yasmina Reza; Sons amb dones, d’Eva Produccions, o Una actriz en el diván, de Momenpane Produccions i Adolf Baqués. A més, hi haurà una interessant oferta musical, amb Los Ángeles, Ismael Serrano, Quique González, Cañizares, Marwan, Rafa Pons, Iván Lewis & Horacio El Negro, a més de les propostes de The Gospel Times o el Concert de Nadal.

L’oferta del CC Barradas es completa amb els concerts de Las Migas, Horacio Fumero & Pedro Javier González, Walfrido Domínguez Trio, A Medianoche, Alejandro Martínez, Dani Nel•lo, a més de la festa Boogie Woogie Jubilée 2010 i els recitals lírics dels Amics de l’Òpera –Joventuts Musicals.
 

Imprimir