Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 15. 08. 2010

Comencen les obres per tornar a donar aigua a tres fonts ornamentals de la ciutat

Les de Mestre Clavé, Ca N'Arús i Can Buxeres

Aquesta setmana comencen les obres de rehabilitació de tota la infraestructura d'aigües freàtiques de L'Hospitalet. Amb un cost d'1 milió 700mil euros, provinents dels fons estatals del 2010, es renovaran les instal•lacions de tres fonts: la del Palauet de Can Buxeres, la del Parc de Ca N'Arús i la de la Plaça Mestre Clavé.

La font de la plaça Mestre Clave tornarà a tenir aigua desprès de 2 anys del decret de sequera. El sortidor s’ha malmès des que no brolla aigua. En els pròxim mesos es construirà un dipòsit d'aigües freàtiques i es rehabilitarà tota l'estructura de la font.

Aquesta remodelació afectarà a tota la plaça. Es canviarà la gespa, es faran les voreres més amples i els cotxes disposaran d'un carril més a l'avinguda Isabel La Catòlica: passaran de tenir dos carrils ascendents i un descendent, a tenir dos en cada sentit.

La font del jardí de Ca N'Arús i la del Palauet de Can Buxeres també gaudiran de remodelacions i tornaran a tenir aigua. A més, el projecte de renovació de la infraestructura d'aigua freàtica també inclou millores de la instal•lació de reg de l'avinguda Vilanova, que abastirà als parcs i jardins del Gornal i la Gran Via.
 

Imprimir