• Entitats i partits de L'H s'adhereixen a la manifestació del 10 de juliol

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 02. 07. 2010

Entitats i partits de L'H s'adhereixen a la manifestació del 10 de juliol

Òmnium Cultural impulsa la plataforma 'Som una nació'

Omnium Cultural ha presentat avui a L’Hospitalet la plataforma Som una nació. Nosaltres decidim que organitza la manifestació del pròxim 10 de juliol per mostrar el rebuig contra la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut.

L’acte ha servit també per presentar els suports i adhesions de la societat civil de L’Hospitalet a la plataforma.

Entre els participants hi ha les formacions polítiques PSC, CiU, ICV, EUiA i ERC i entre les entitats amb les que ha contactat Òmnium Cultural hi figuren 3/4 x 5/4, Centre d’Estudis, FAAVV, Centre Catòlic, Casino del Centre, Ateneu de Cultura Popular i la Coordinadora Sardanista de L’Hospitalet, a més del grup d’Òmnium Cultural a la ciutat.

La presidenta d’aquest grup, Meritxell Escuder, ha qualificat la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut de Catalunya d’”antidemocràtica” . Per a Escuder “és un atac a la ciutadania que en ciutats com la nostra patirem especialment”.

La plataforma Som una nació. Nosaltres decidim organitza la manifestació “per respecte a la voluntat popular perquè va ser des de la ciutadania que vam aprovar un text en referèndum i és des de la ciutadania que responem a la sentència”.

La presidenta d’Òmnium ha afegit que “demanem als nostres representants polítics que treballin des d’ara mateix perquè el revisi aquest marc legal que no ens respecta”.

La plataforma ha fet una crida a la societat civil per mostrar la unitat de la societat catalana en la manifestació del pròxim 10 de juliol a Barcelona.
 

Imprimir