• Les Festes de Primavera, a la Ràdio i la Televisió de L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 13. 04. 2010

Les Festes de Primavera, a la Ràdio i la Televisió de L'Hospitalet

Transmissió en directe del pregó des de la plaça de l'Ajuntament i del Tot d'inici i plató a la rambla Just Oliveras

Els mitjans de comunicació de L'H surten al carrer durant les Festes de Primavera per transmetre en directe tots els actes d'aquesta celebració. Dijous, divendres i dissabte, la ràdio i la televisió de L'Hospitalet aproparan a totes les llars de la ciutat els protagonistes de les Festes de Primavera, amb entrevistes i actuacions en directe. 

Dijous, es transmetrà el pregó de les festes i el Toc d'inici. Divendres i dissabte hi haurà programació especial des del plató instal·lat a la rambla Just Oliveras.

A més els ciutadans podran comprovar in situ com es realitzen els programes de la ràdio i la tele i podran també participar-hi.

D'altra banda, tots els mitjans (ràdio, televisió i Digital) faran un seguiment exhaustiu de les activitats de les festes. La televisió, a més, oferirà agendes avançant tots els actes de les Festes de Primavera.

Aquesta és la programació especial:

Dijous, 22 d'abril

De 19.30 a 21h: Transmissió en directe del pregó, a càrrec de Juan Cruz i José Corbacho, i del Toc d'inici. Des de la plaça de l'Ajuntament, amb Eduard Ferrando i Montse Quiñonero

De 22 a 23h. L'Imperdible, el programa cultural de Televisió de L'Hospitalet, es dedica de forma monogràfica a les Festes de Primavera (entrevistes, agenda, enquestes als ciutadans, recomanacions de llibres)

Divendres, 23 d'abril

De 10.30 a 13h: Programa especial des de la rambla Just Oliveras, a càrrec d'Anna Rodríguez i Elisabeth Pavón, amb entrevistes als protagonistes de les Festes de Primavera i el dia de Sant Jordi.

De 13 a 14h: Programa especial 'Acentos' des de la rambla Just Oliveras a càrrec d'Antonio Menchón. Amb la visita d'artistes de les fetes i actuacions en directe.

De 14 a 14.15h: L'Hospitalet al dia, l'informatiu migdia des de la rambla Just Oliveras.

De 18 a 20.30h: Programa especial des de la rambla Just Oliveras, a càrrec d'Ainhoa Sorrosal i Anna Martínez amb entrevistes als protagonistes de les festes, propostes concursos actuacions...

Dissabte, 24 d'abril

De 10.30 a 13h: Programa especial des de la rambla Just Oliveras, a càrrec d'Anna Rodríguez i Elisabeth Pavón, amb entrevistes als protagonistes de les festes i agenda pel cap de setmana.

De 18 a 20.30h: Programa especial des de la rambla Just Oliveras, d'Ainhoa Sorrosal i Anna Martínez, amb entrevistes als protagonistes de les festes i agenda pel cap de setmana.

Imprimir