- Enrere

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 17. 10. 2020

Primer cap de setmana amb les noves restriccions a L'Hospitalet

Barreja entre resignació i comprensió entre la ciutadania

Entren en vigor les noves mesures de seguretat marcades per la Generalitat per tal de contenir la propagació de la pandèmia. La ciutadania de L'Hospitalet rep amb resignació les restriccions, tot i que també hi ha qui les accepta i comprèn. El sector de la restauració és el més afectat i adapta la seva activitat a les noves consignes: només poden servir a domicili o preparant menjars per emportar. 

Les restriccions limiten també l'aforament dels establiments comercials, un fet que ha provocat que en alguns locals es produïssin cues a l'exterior.

Pel que fa a la restauració, tots els establiments han hagut de tancar les terrasses i tampoc poden servir dins els locals. L'única possibilitat que tenen per no abaixar la persiana del tot és la de preparar menjars per emportar i/o realitzar servei a domicili. 

També noves mesures en l'àmbit municipal

Paral•lelament a les mesures anunciades per la Generalitat, l’Ajuntament de L’Hospitalet també ha adoptat mesures extraordinàries. Ha decretat el tancament dels mercats setmanals de Bellvitge i los Pajaritos de la Florida així com dels equipaments esportius municipals no supervisats, com les pistes de petanca o els Skate Parks.

A més a més,  els jardins i els parcs infantils tancaran a les 20:00 hores del vespre i els equipaments culturals (centres culturals, Centre d’Art Tecla Sala, Fundació Arranz-Bravo, Teatre Joventut, Auditori Barradas i similars) ho faran a les 23:00 de la nit.

El decret suposa també la suspensió de la celebració presencial de congressos, convencions, fires comercials i festes majors.

Totes aquestes mesures finalitzaran simultàniament quan acabin les restriccions fixades per la Generalitat.