- Enrere

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 13. 02. 2019

La FAAVV de L'H demana la construcció d'un nou hospital a la zona nord

Ja han recollit més de 2.000 assignatures

La Federació d'Associacions de Veïns de L'Hospitalet vol que es faci un nou hospital a la zona nord de la ciutat. El 2006, l'alcalde Corbacho va anunciar la construcció d'aquest nou hospital a Can Rigal que no es va arribar a fer per la crisi econòmica. Els veïns estan recollint signatures perquè sigui una realitat i a hores d'ara ja en porten més de dues mil. 

Dues mil signatures recollides i concentració cada quinze dies davant de les portes de l'antic hospital de la Creu Roja. La Federació d'Associació de Veïns de L'Hospitalet reclama des de fa anys aquest nou equipament hospitalari que atengui a les més de cent cinquanta mil persones de la zona nord que s'han de desplaçar a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

I el vell somni es pot fer realitat després de la darrera visita a la ciutat de la consellera de Salut, Alba Vergés, que podria desencallar aquest tema. L'alcaldessa, Núria Marín, va anunciar a la conferència de la setmana passada que cedirien els terrenys de Can Rigal per al nou equipament. No seria pas una remodelació de l'hospital sinó que es faria un de nou.

La crisi econòmica va aturar la construcció del nou Hospital de L'Hospitalet i mai es va passar dels plànols fins arribar avui a un hospital, l'actual, que els treballadors del centre consideren obsolet. Tot plegat esperant que es posi en marxa un projecte urbanístic que els veïns volen que es faci realitat ben aviat. Mentre no arribi continuaran concentrant-se cada quinze dies.