- Enrere

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 13. 02. 2019

Els veneçolans residents a L'H veuen amb molta preocupació la situació al seu país

Tenen por d'un conflicte militar

Els veneçolans que viuen a L'Hospitalet pateixen en veure la situació tan difícil per la que passa el seu país. Partidaris i detractors de l'actual govern lamenten que Veneçuela estigui a l'ull de l'huracà i tenen por que tot plegat acabi en un conflicte militar que enfonsi encara més Veneçuela. Coneguem allò que en pensen.

Veneçolans que es guanyen la vida a L'Hospitalet i que es troben a milers de quilòmetres de la seva terra natal. La distància, però, no és un obstacle perquè segueixin amb molta preocupació allò que passa en el seu país.

És el cas del Daniel Torres, la Wendy Salgado o la Noris Torres que lluiten per tirar endavant després d'haver sortit de Veneçuela per millorar les seves condicions de vida. La majoria de la gent que ha marxat es mostra crítica amb el govern de Maduro, ja sigui per una oposició frontal al règim bolivarià o por estar decebuts pel rumb del país sud-americà.

Tots coincideixen en demanar a la comunitat internacional que enviï ajuda humanitària i molts demanen eleccions a la presidència però per damunt de tot demanen que no tanquem els ulls ni deixem de mirar cap a Veneçuela.