- Enrere

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 14. 01. 2019

Torre Barrina potencia les activitats amb escoles de la ciutat

L'equipament, centre de referència de les noves tecnologies dins del món educatiu

Torre Barrina s’ha convertit en un nou entorn d’aprenentatge tant per a professors, alumnes com famílies, i comença l’any amb diferents projectes vinculats a centres escolars. Des del Fem Tàndem, la ràdio EscoLHar, l’espai de participació del Consell de nois i Noies o la participació al YoMo dins del Mobile world Congress. TV de L’H fa un repàs a algunes d’aquest activitats,

Un dels projectes destacat és el Beepath on hi participen els alumnes de l'Institut Bellvitge. Es tracta d'una iniciativa relacionada amb la geolocalització, que implica a professorat i alumnat en una recerca real sobre mobilitat. Aquesta iniciativa es presentarà al Mobile Word Congress i vol facilitar eines per obtenir dades i informació de l’entorn mes proper per poder així detectar problemes i dissenyar possibles solucions.

A banda d'aquest projecte, Torre Barrina també s'incorpora enguany al servei educatiu i seguirà en el programa "Fem Tàndem" amb els centres Pere Lliscart, Escola Puig i Gairalt Institut Margarida Xirgu Institut Eugeni d'Ors.

D’altra banda, el Consell de Nois i Noies també desenvolupa dues de les seves activitats a Torre Barrina, concretament el taller de ràdio i el desmuntar tòpics. Poder utilitzar els espais i la tecnologia d’aquest centre els ajuda a poder realitzar els seus projectes d’una manera més fàcil

L’equipament de Torre Barrina, ubicat al parc de la Marquesa, s’ha convertit  en un referent de les noves tecnologies a la ciutat, centrat en la formació, la producció i la difusió de produccions audiovisuals i de les tecnologies de la informació i la comunicació, les anomenades TIC.