- Enrere
  • Obert el termini d'inscripció per a les Cases d'oficis de L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 14. 01. 2019

Obert el termini d'inscripció per a les Cases d'oficis de L'Hospitalet

Per a joves de 16 a 25 anys per formar-se en hostaleria, instal•lacions i eficiència energètica

Durant tot el mes de gener, està obert el termini d’inscripció per a les Cases d’oficis, un programa de formació i ocupació municipal adreçat a joves de 16 a 25 anys, amb el graduat de l’ESO i residents a la zona nord de la ciutat: la Florida, Pubilla Cases, les Planes, Collblanc i la Torrassa.

El programa inclou la formació ocupacional i un contracte d’aprenentatge de 6 mesos, i es desenvoluparà durant tot el 2019. Actualment, a L’Hospitalet n’hi ha dues: la primera, orientada al sector de l’hostaleria, amb formació en cuina, servei de restaurant i bar i serveis d’allotjament; i la segona, en el sector de les instal•lacions i l’eficiència energètica, amb mòduls d’electricitat i lampisteria-climatització.

Les Cases d’oficis estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa Treball als barris, de suport als territoris amb necessitats de reequilibri territorial i social.

Les inscripcions per a les Cases d’oficis es poden fer de manera presencial al Centre Municipal de Formació Ocupacional, CEMFO, a la carretera del Mig, 85, i al Centre de Recursos per l’Ocupació (carrer de París, 71), o a través del web de l’Ajuntament